Et enkelt oppdrag

Å gi en enkel, pålitelig, rimelig og nøyaktig kjørebok for alle.

Vårt mål er at alle ansatte og bedrifter skal slippe den brysomme oppgaven det er å følge, og holde seg oppdatert på, skattemyndighetenes innviklede regler for loggføring av yrkeskjøring, og dokumentasjon for kjøregodtgjørelse.

Vi elsker business

Vi elsker jobben vår – spesielt når vi kan utføre den enkelt og helt problemfritt.

Vi hater administrasjon

Vi hater overflødige og tidkrevende administrative oppgaver. Om vi klarer å kvitte deg med en av de mest omstendelige oppgavene i bedriften, har vi lykkes.

Problemløsere

Vi er eksperter innen problemløsing, og vi elsker å komme med nye kreative løsninger.

Kundeservice

Kundene våre kommer alltid i første rekke. Det er nemlig viktig at du er like begeistret som vi er!

Vår historie

Den første Autolog-versjonen ble utviklet og solgt i Skandinavia i 2005. Nå, 12 år senere, er Autolog en av verdens ledende utviklere av elektroniske kjørebøker både til privat og profesjonell bruk. Vi er fremdeles en lokal aktør – dog i 25 ulike land – hvor alle kunder får god støtte fra lokale kontorer og forhandlere.

Våre kunder er både enkeltmannsforetak, private konsern og offentlige organisasjoner. Våre løsninger tilpasses ditt behov.

I dag betjener Autolog mer enn 70.000 brukere gjennom en app-basert løsning og GPS hardware. Vår enkle løsning på en kompleks utfordring har resultert i titusener av fornøyde kunder. Disse kundene kan nå enkelt føre en korrekt kjørebok og få den kjøregodtgjørelsen de har krav på – helt problemfritt.

Vi i Autolog ønsker å være den beste aktøren innenfor vårt marked. Til alle andre som også tenker slik sier vi ganske enkelt: -Velkommen om bord, velkommen til Autolog!

JOIN THE MOVEMENT

Robert Holm
Co-founder og CMO

Pin It on Pinterest