For kun få dager siden lanserte vi vår elektroniske kjørebok! Her kan du lese mer om produktet – formidlet av vår salgssjef Robert Holm.

Hva er Autolog elektronisk kjørebok?

«Konseptet bak kjøreboken er å forenkle og automatisere prosessene rundt kjøp og bruk av en unik elektronisk kjørebok. Vi kaller dette konseptet SaaS (Software as a Service), som innebærer at kunden ikke kjøper eller betaler noe på forhånd, men kun betaler en månedlig sum hvor alt er inkludert.»

Prøv kjørebok gratis i 60 dager

 

Hva får kunden ut av dette?

«Poenget er at kundene skal kunne få full frihet, blant annet med mulighet for nedgradering og oppgradering etter eget ønske, eller kjøp av flere enheter til systemet. Når du kjøper en kjørebok gjøres dette helt automatisk, og dette betyr at vi kan gi deg en bedre pris.»

Hvordan kjøpe en Autolog kjørebok?

«Du kan kjøpe elektronisk kjørebok direkte fra vår nettside – alt er inkludert, så det er bare å installere den og kjøre i vei. Kunden betjener seg selv med informasjon fra vår kundeservice på nettsiden, livechat med våre kundehjelpere, blogg om nåværende saker og nyttige videoer.»

Hvordan ser du kjøreboken i fremtiden?

Man kommer ikke videre ved å gå i andres fotspor, og derfor fortsetter vi å utvikle nye og spennende konsepter for å forbedre våre produkter og brukeropplevelse gjennom alle faser. Dette er en pågående prosess som vi hos Ecofleet elsker, og vi er veldig stolte av vårt nye produkt – kjøreboken» forteller Robert Holm, og sier videre:

Autolog kjørebok og lokale skatteregler

«Kjørebokssystemet og brukeropplevelsen er i stadig utvikling med flere funksjoner rettet mot det behovet som er etterspurt i markedet. Vårt fokus er å tilpasse seg de lokale skattereglene og problemstillingene vedrørende en elektronisk kjørebok. Samtidig ønsker vi å tilby en løsning for nøyaktig logging av turer, som kan skille mellom private turer og jobbturer, i tillegg til å kunne integreres med populære økonomi- og reisesystemer.»

Kunder er første prioritert

«Vi jobber i en bransje hvor vi har mer og mer fokus på nettbaserte og mobile enheter, og dette er et eksempel på hvor Ecofleet kan komme opp med spennende og nye konsepter. Vi har jobbet med utvikling av elektroniske kjørebøker siden 2006, og må hele tiden fornye oss for å ha et forsprang i markedet. Dessuten er kundenes behov ofte i forkant av selskapets utvikling, og vi har derfor alltid noe å strekke oss etter.»

Ecofleet forventer stor vekst i alle markeder

I de kommende årene vil fokus være på denne nye kjøreboken, men også andre spennende satsningsområder i Ecofleet.

“Vi kan ikke kommentere konkrete tall, men vi har ganske ambisiøse mål for 2017-18. Vår kjørebok er den første nykommeren av en rekke produkter. Vi lever i en verden i dag hvor kunden ønsker å betjene seg selv. Vi tilbyr kundene det de trenger i en enkel selvbetjening til den beste prisen. Ecofleet har mer enn 70.000 enheter i Europa og vi vil fortsette vår vekst,» sier Robert Holm.

Følg oss…

I tillegg til å holde deg oppdatert via denne bloggen, kan du også følge oss på både FacebookYouTube og Instagram.

Pin It on Pinterest