Elektronisk kjørebok

Med en elektronisk kjørebok registreres all din kjøring 100% automatisk.

Dette gjør det enkelt å beregne kjøregodtgjørelse, og enkelt å holde oversikten over yrkeskjøringen.

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!

Elektronisk kjørebok

Få oversikt over yrkeskjøringen – Prøv elektronisk kjørebok

Med elektronisk kjørebok fra Autolog blir det enkelt å både dokumentere og få oversikt over kjøring i yrkessammenheng. Med en elektronisk kjørebok, sammen med en GPS-tracker installert i bilen, vil alle kjøredata registreres automatisk og helt nøyaktig. Dette gjør at du slipper å selv registrere dette manuelt, og at du kan være sikker på at all informasjon om kjøringen vil være korrekt.

Du kan se dine data enten i våre systemer via datamaskinen din, eller via vår elektronisk kjørebok app for mobile enheter. På denne måten kan du holde god oversikt over bilbruken, uansett hvor du er.

Fordeler ved bruk av elektronisk kjørebok

 • Du slipper å loggføre kjøring manuelt
 • Du kan enkelt få oversikt over kjøringen via PC eller vår applikasjon
 • Du sikrer at du får kjøregodtgjørelse for hver kjørte kilometer
 • Du kan legge fram dokumentasjon på all din kjøring i yrkessammenheng

Les mer om vår applikasjon her.

Elektronisk kjørebok regler

Ved kjøring i forbindelse med arbeid, både med privat- og firmabil, kan en legge til grunn en tradisjonell håndskrevet kjørebok eller en reiseregning, for å dokumentere kjøring i arbeidssammenheng; det finnes ingen elektronisk kjørebok krav. Allikevel er elektroniske kjørebøker en løsning som kan gjøre denne administrative oppgaven for deg, og med det frigi mer tid du kan bruke på å faktisk arbeide.

Om bilen også benyttes privat, kan den registrerte kjøringen enkelt sorteres mellom privat og yrkesrelatert, slik at arbeidsgiver ikke trenger å få tilgang til privatlivet. Dessuten sørger den elektroniske kjøreboken for å samle inn all informasjon som kreves av skattemyndighetene for å beregne kjøregodtgjørelse.

En enkel løsning for dokumentering og beregning av din kjøregodtgjørelse

Med Autolog får du en intuitiv kjørebok det er enkelt å administrere og navigere i, og som sporer all kjøring for deg, slik at du slipper å føre manuelt kjøreregnskap. Vår løsning samler inn all informasjon som er nødvendig for at du skal kunne ha god oversikt over bilbruken.

Vi har allerede mange fornøyde brukere av vår elektroniske kjørebok og dens tilhørende applikasjon for smarttelefoner. Du kan oppleve hvor fantastisk det er å slippe å skrive ned og dokumentere hver eneste lille kjøretur.

Om du har spørsmål om vår elektroniske kjørebok, eller om vil vite mer om våre tilbud og pakkeløsninger, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på +47 33 50 21 50, eller ved å kontakte oss via kontaktskjemaet.

 

Sånn virker det

Autolog er koblet til ODB-porten under dashbordet. Så snart den blinker, begynner autolog å registrere ruter og din kjørebok, Så lett er det.

Etter kjøring genererer Autolog dine turer og den automatiske kjøreboken. Autologs automatisk klassifisering setter «privat» eller «bedrift» på alle turene dine for deg, slik at du bare trenger å bekrefte om alt passer dine forventninger.

Automatiske satser og kjøregodtgjørelse rapport

Autolog’s kjørebok er alltid oppdatert med de nyeste skatte regler for kjøregodtgjørelse. Alle land er tilpasset lokale skatteregler. På den måten er kontoen din så enkelt å bruke for deg som mulig.

Din Autolog konto leveres også med en fullstendig kjøregodtgjørelse rapport som du kan sende til din e-post automatisk. Du kan angi at systemet skal sende deg en påminnelse noen dager før overlevering, Så du kan nå fullføre de siste turene i god tid.

Rapporten er bare for utskrift og lagring i regnskapet eller sending til den aktuelle mottakeren.

Bompenger

Få full oversikt over alle kostnader og passeringer – Autolog gir deg automatisk rapport på kjøregodtgjørelsen med full bompenge oversikt.

All kjøring med bompasseringer blir registrert i vårt system og du kan også selv hente informasjon etter ønske.

 • Smidig
 • Du får det du skal
 • Billig løsning

Relatert Kjørebok App

Til din Autolog følger det også med en gratis mobil app. Du laster den med fra App Store (Ecofleet Mobile). Deretter er du klar til å redigere turer. Mobil app fungerer både til IOS og Android.

Gjennom vår kjørebok app eller direkte i systemet, kan du holde oversikt over din kjøring.

 • Marker først turene som privat – eller bedriftskjøring
 • Deretter godkjenner du
 • Oversikt over kjøringen er klar

Du kan enten printe ut kjøringen, eller sende det direkte til økonomi avdelingen eller revisor. Rett og slett veldig enkelt!

 

Endring av ruter og manuelle ruter

Når du kjører, kan det hende du må endre de turene som systemet har opprettet. Du vil kanskje avbryte eller endre en rute når du har private turer.

Autolog kjøreboka gjør det enkelt å slå sammen eller dele opp sine turer. Du kan manuelt opprette turer og endre den ruten for å tilpasse det du har avtalt. Alt er dokumentert slik at du fortsatt kan se hvordan den opprinnelige ruten så ut.

Du kan installere Autolog på bare noen sekunder. Det er bare å koble den til ODB porten under dashbordet.

Autolog teller kilometerne dine uansett hvor du drar. Nå kan du bruke Autolog sin app til å sende inn reiseregningen din.

Ingen grunn til å bekymre deg om å huske alle turene dine. Autolog gjør alt for deg- automatisk!

Logning af ture

Du skal aldrig mere bekymre dig om dit kørselsregnskab. Autolog sørger for, at alle dine ture bliver logget automatisk. Du misser ikke den skattefri kørselsgodtgørelse for nogle af dine kørte kilometer nogensinde igen.

Den elektroniske kørebog kommer med en hardware, som du sætter i OBD-stikket i bilen. Det er denne hardware, der logger alle dine ture via GPRS. Det sikrer dig, at alle dine ture bliver logget uden, du skal røre en finger.

Derefter registrerer du dig i systemet, og så er du klar til at køre. Plug ’n’ Drive kalder vi det.

Kørebog App

Med til din Autolog følger der selvfølgelig en gratis elektronisk kørebog app. Du downloader den fra din Play Butik (Ecofleet mobile). Så er du klar til at gennemgå og redigere i dine ture når og hvor, det passer dig. Den fungerer selvfølgelig til alle typer enheder IOS og Andriod.

Gennem vores kørebog app eller direkte i systemet kan du klare dit kørselsregnskab med få klik.

 • Først markerer du turene som privat- eller erhvervskørsel.
 • Derefter godkender du, om det er korrekt ved at markere dem som udførte.
 • Så er dit kørselsregnskab allerede klar.

Derefter kan du printe det eller sende det til din revisor eller bogholder på arbejdet. Så nemt er det.

Inddeling af ture i privat og erhverv

Af et kørselsregnskab skal det fremgå hvilke ture, der er private og hvilke, der er erhverv. Først der lever den op til SKATS regler for kørselsregnskab.

Du kan markere om dine ture er private eller erhverv med vores kørebog app eller direkte i systemet. Du kan også lægge ture sammen, hvis du f.eks. havde et stop på vejen og gerne vil have, at turen kommer ud som én tur i stedet for to.

Når du er tilfreds med din elektroniske kørebog, markerer du den som udført. Så er den klar til udskrivning eller afsendelse.

Automatiske satser og skatterapport

Autolog kørebog er altid opdateret med de nyeste kørepengesatser fra SKAT angående kørselsgodtgørelse. Alle lande er afstemte med lokale kørepengesatser og lokale skatteregler. På den måde er dit kørselsregnskab så let at bruge for dig som muligt.

Dit Autolog kørselsregnskab kommer desuden med en færdig skatterapport, du kan få sendt til din e-mail automatisk. Du kan sætte systemet til at sende dig remindere et par dage inden, kørselsregnskabet skal afleveres. Så du kan nå at afklare de sidste ture i god tid.

Rapporten er lige til at printe ud og gemme i regnskabet eller sende afsted til relevant modtager.

60-dages regelen

En medarbejder kan få skattefri kørselsgodtgørelse af sin arbejdsgiver for 60 dages kørsel mellem sit hjem og en arbejdsplads inden for en forudgående periode på 12 måneder. 

 • På dag 61 med kørsel til samme arbejdsplads inden for de sidste 12 måneder kan medarbejderen ikke længere få skattefri kørselsgodtgørelse.
 • Medarbejderen skal bruge sin egen bil for at få kørselsgodtgørelsen.
 • Det er kun kørsel, hvor hjemmet er i den ene ende, der bliver talt med i de 60 dage

Det er ikke let at holde styr på, hvis ikke man har Autolog. 60 dages regelen er vores speciale og systemet bruges af MT Højgaard og NCC og er godkendt af KPMG.

Ændring af ruter og manuelle ruter

Når man laver kørebog, kommer man ofte ud for at at have brug for ændre på de ture, systemet har oprettet. Det kan være, man vil slette et stop ved benzintanken eller ændre en rute, da man havde et privat ærinde undervejs.

I Autolog kørebogen kan man let at flette eller splitte sin ture op.  Man kan oprette ture manuelt og ændre på den loggede rute, så den passer med det, man har aftalt. Alt sammen dokumenteret, så man stadig kan se, hvordan den oprindelige rute så ud.

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!

La oss hjelpe deg med den rette løsningen for bedriften din!

Pin It on Pinterest