Vi går live! I dag går Ecofleet live med sitt nye konsept: Kjørebok!

Kjøreboken er designet for å møte deres betingelser. Etter kundenes ønsker og behov har Ecofleet nå en ny GPS kjørebok.

Vi håper du vil like den!

Ecofleet setter kundene i fokus

Du føler deg tryggere hvis du har blitt riktig informert, og fått den riktige hjelpen før et kjøp. Det hjelper oss til å velge et produkt til deres behov.

Ecofleet kjørebok er enkel, informativ og lett tilgjengelig. Brukerne opplever et høyt brukersnitt; det er enkelt å finne frem i systemet, lett å følge sitt firma, og som dekker deres behov.

Produkt

Ecofleet kjøreboken inneholder alle funksjonene som er nødvendig for å oppfylle kravene til skattemyndighetene (gjelder registrering av firma kjøring).

  • Automatisk logging av turer
  • Kan skille mellom privat og firma kjøring
  • Skrive ut, eller sende rapporter til regnskapsfører eller administrator
  • Plug’n’Drive – installeres på få minutter
  • Tilgjengelighet fra alle enheter og via kjøreboks App
  • Skalerbar; oppgradere og nedgradere etter deres behov

Ecofleet bruker vennlighet

Vår kunde service er optimalisert med elektronisk tilgang, økt selvbetjening, økt informasjon og elektronisk hjelp. Kundene kan navigere seg selv for å dekke sine behov. Og vi er her for å hjelpe.

Årsaken bak dette er at man kan informere seg selv, og ofte er man raskere enn selskapet til å dekke sine behov. All denne informasjonen er gitt av Ecofleet.

Kompleks løsning er gjort enkel

Ecofleet kjøreboken er unik, og sine komplekse løsninger kan gjøres enkelt. Vi forsøker alltid å finne nye veier i teleselskaper for å få en god brukeropplevelse. Brukeropplevelsen er en av de viktigste tjenestene til os, noe som øker lojaliteten til våre kunder, og gjør livet enklere.

Ecofleet blogg, få hjelp og få vite om de nye egenskapene

Vår blogg vil svare på de vanligste problemene forbundet med kjøre registrering. Bloggen er basert på de behov som vanligvis oppstår når du har en elektronisk kjørebok. På denne måten får vi svart på alle henvendelser av kjøreboken, skatt, ‘hvordan gjøre’, og mer.

Følg oss og ikke gå glipp av noe……

Vi håper du får en fin opplevelse med kjøreboken. Følg denne bloggen og Autolog Kjørebok på Facebook.

Pin It on Pinterest