Hos Ecofleet arbeider vi ustanselig for å bedre din positive opplevelse som bruker av våre produkter. Vi gjør endringer i systemets funksjoner slik at både markedets behov – og ditt behov som bruker – er dekket til enhver tid. Sist vi sjekket var det i løpet av litt mindre enn 18 måneder foretatt rundt 100 utgivelser av ny software eller softwareoppdateringer.   

Top 7 oppdateringer 

Formålet med oppdateringene er selvfølgelig å forbedre og tilføre mer verdi til våre systemer. For å sikre dette driver vi fortløpende arbeid, med hele 1,3 oppdateringer i snitt hver eneste uke. På Ecofleets hjemmesider kan du lese om syv av disse oppdateringene som representerer de viktigste endringene i vårt system.

Oppdatering av Autolog kjørebok 

Autolog kjørebok er kun ett av en rekke produkter fra Ecofleet. En av de større oppdateringer var Autologs forvandling til det topp moderne produktet du kan benytte deg av i dag. Våre gamle kunder uttrykker sin begeistring for det nye produktet: «Jeg er veldig fornøyd med det nye systemet. Presisjonen i loggingen er rett og slett helt fantastisk; jeg har ikke gått glipp av en eneste kjøretur eller kilometer siden jeg tok i bruk systemet» sier en av kundene. En annen sier at ”Hurtig-funksjonen er fantastisk!”.

Fordelen ved en hardwarebasert kjørebok 

Med Autologs elektroniske kjørebok er du sikret at alle dine kjørte kilometer registreres automatisk. Du behøver ikke bekymre deg for om du har strøm eller dekning på mobilen slik en app-basert løsning ofte krever. Du har tilgang til din Autolog kjørebok døgnet rundt via din PC eller telefon.  

Enkel kjørebok med Plug’n’Drive 

Vi arbeider fortløpende med forbedringer av eksisterende funksjoner og måten de blir brukt på, for å sikre deg den absolutt beste mulige brukeropplevelsen. Med Plug’n’Drive GPS–enheten kan du komme raskt i gang med kjøreboken din – det er bare å koble den til OBD-porten, og kjøre i vei!

Ecofleets siste 100 softwareoppdateringer 

Dersom du gjerne vil lese litt om hva slags utvikling vi i Ecofleet har hatt fokus på i løpet av de siste 18 månedene, kan du finne det her.

Klikk her om du ønsker en gratis 60 dagers prøve av Autologs elektroniske kjørebok.

Pin It on Pinterest